Gyakran ismételt kérdések

FAQ

Vásárlással kapcsolatos információk

Miután elutaltam a kurzus árát, hogyan értesítesz?

Mielött az utaláshoz hozzáfognál, először kérlek regisztrálj a weboldalon, és az utalási közleménybe írd be felhasználó nevedet, a termék nevét, amit meg szeretnél vásárolni. Amint beérkezik az utalásod összege, a weboldal értesít és automatikusan engedélyezi a felhasználói oldalon keresztül, hogy hozzáférhess a vásárolt kurzushoz.

Hogyan léphetek át egy másik képzésbe?

Ha már rendelkezel tananyaggal,indikátorral és a mentoring programot most kezdenéd el,akkor elég csak a kapcsolat menüpontban az értékesítés menüpontot választva írnod egy üzenetet, és az aktuális áron beleszámolom a már megvásárolt anyagokat a mentoring kurzusba.

Hogyan tudok fizetni a képzésért?

Pay-pal-el, Bankkártyával, vagy banki átutalással.

Van-e részletfizetési lehetőség?

Igen jelenleg a Portfolio manager mentoring program árát lehet két részletben kiegyenlíteni, kezdés elött a teljes összeg 50% a, 6 hónap elteltével kell kiegyenlíteni a fennmaradt összeget.

Képzésekkel kapcsolatos információk

Hogyan érhető el az írott oktatási tananyag?

Az oktatási anyag online érhető el, időkorlátozás nélkül, bármilyen eszközről, legyen az PC, tablet, vagy okostelefon, de nem tölthető le.
A mobilinternet elég ahhoz, hogy utazás közben is tudjad tanulni az anyagot, ez a fejlesztésnél fontos szempont volt. A tananyaghoz kapcsolódó videótár is úgy van elkészítve, hogy mobil eszközről is könnyedén nézhető legyen kis adatforgalommal.

Mi a lényege a mentoring programnak?

A Kereskedői mentoring program teljes képzést takar lényege hogy éles kereskedési körülmények között valós gyakorlatot szerezzünk.Tanulásod minden pontján elérhető vagyok számodra, hogy segítsem a tanulásodat. Az elméleti anyag alatt bármikor kérdezhetsz e-mailen, majd a gyakorlati részeknél, a webinárok alatt chaten és előre beküldött kereskedési kérdésekkel. Amikor ezen túlhaladtál, akkor az 5 napos kereskedési tábor alatt személyesen, majd ezek után már folyamatos kapcsolatban leszünk a Traderinkubátor programon és a Portfolio manager programon keresztül, és havonta egyszer személyes csoport találkozókon is.

Hogyan működik a Kereskedői mentoring kurzus?

Minden mentoring kurzus végigvezet minden lépcsőfokon, amit én a tapasztalatom alapján szükségesnek látok ahhoz, hogy valaki sikeres kereskedővé váljon.
– Az írott tananyag valóban a szakma legelejétől a végéig mindent tartalmaz. Egyszerű befektetői stratégiákon át a Swing trade től a Daytrade-ig mindent.
– A következő lépés egy gyakorló részt a 4 hónapos “coaching” webinárok által, itt már együtt kereskedünk, erre az időszakra még demó kereskedést ajánlok.
– Utána következik az 5 napos tőkefinanszírozott kereskedési tábor, ahol közösen kezdünk neki az éles számla kereskedésének, a segítségemmel, a vezetésemmel.
– Ezután mindenki bekerül először a Traderinkubátor programomba majd 6 hónap után a portfolió manager programba, ahol minden nap tanácsokkal segítek az élesben kereskedőknek.
– Akik a tőkefinanszírozásban folyamatosan teljesítenek, azzokkal együtt továbblépünk a portfolió menedzseri és karrier építő feladatok elsajátításához.

Mindent összevetve úgy gondolom, hogy a kereskedés nem könnyű, de jól jövedelmező és kötetlen szakma. Idő kell és kitartás az elsajátításához!

Milyen az 5 napos intenzív tőkefinanszírozott tábor?

A tőkefinanszírozott kereskedési tábort csak azután javaslom, hogy a 4 hónapos gyakorló időszak alatt, a hallgató – Demo kereskedésben – már elég gyakorlatot gyűjtött össze. A táborban már a begyakorolt technikákat használjuk az éles tőkefinanszírozott számlán.
A tábor nagyon intenzív, a megmaradt hibák és rosszul berögződött részek kicsiszolását célozzák. A napirend általánosságban a következő:
– reggeli, majd f9 körül kezdés, a piacok átbeszélése, az idevágó tananyag rész ismétlése hangsúlyozása
– 1.5 óra önálló kerekedés
– átbeszéljük mindenkinél, hogy ki mit és hogyan kereskedett, itt személyre szabottan tudok segíteni a felmerülő problémákon
– ebéd, pihenés, a szálloda wellness részének használata (ha valakinek szüksége van rá, ebédidőben van lehetőség a személyes tanácsadásra)
– délután az amerikai piacnyitással megismételjük a délelőtti folyamatot.

Úgy gondolom, hogy ez a leghatékonyabb módja a tanulásnak, és erre szükség is van, hogy a legutolsó hibákat is kiküszöböljük. A tábor rendszeréből adódóan csak kis létszámban lehet részt venni, és évente egyszer, igény szerint kétszer is  szoktam tartani.

Hányszor indíthatom újra a tőkefinanszírozási számlámat?

Negyed évente egy alkalommal van rá lehetőség.

Hogyan adózzunk le a tőkefinanaszírozási profitokat?

Mindenki az adóbevallásánál megbízási szerződés alapján köteles bevallani a profit nyereséget. Mindenki kérdezze meg jogi tanácsadóját, és könyvelőjét.

Milyen jogviszonyban áll a trader a tőkefinanszírozásban?

Megbízási szerződés alapján, magánszemélyként vagy cégként.

Van e lehetőség ingyenes kereskedési platform használatára?

Igen.

Mit kell tennem, ha elértem a követő maximális veszteségi szintet?

Köteles vagy felfüggeszteni a kereskedést és 1 héten belül értesíteni e-mailben. Az e-mailbe kérlek írd bele, hogy szeretnéd-e újratölteni a számládat, vagy szeretnéd hogy a profitokat átutaljuk számodra.

Mikor válik egy tőkefinanszírozott kereskedő számlája inaktívvá?

Tőkefinanszírozott programban résztvevő inaktív tagok automatikusan kiléptetésre kerülnek a programból, ha indokolatlanul 1 hónapon át nem mutatnak aktivitást. A programban résztvevőknek minimum heti 1 kereskedésre van szükségük hogy a programban maradjanak!
A programban lehetőség van a kereskedés szüneteltetésére ilyenkor ezt jelezni kell e-mailben előre. Egy évben maximum 1 hónapot lehet szüneteltetni.

Lehet-e szüneteltetni a tőkefinanszírozott számlát?

A programban lehetőség van a kereskedés szüneteltetésére, ilyenkor ezt jelezni kell e-mailben előre. Egy évben maximum 1 hónapot lehet szüneteltetni. A szüneteltetés autómatikus (de nem kötelező) a nyári(június 1-augusztus 31 között) és a téli szabad időszakra(dec15-jan15között).

Mekkora eredményt kell elérnem, hogy bekerüljek a Risk és portfolió menedzseri programba?

lásd mentoring csomagoknál.

Milyen költségek terhelik a tőkefinanszírozott kereskedőt havi szinten?

Sikeres kereskedőt nem terhel semmiféle oktatási költség, kivéve az alkalmanként megrendezett Tőkefinanszírozási találkozókon a terembérleti díjat.

Menyi szabad időre van szükségem, hogy sikeresen kereskedjek a tőzsdén Tőkefinanszírozott számlán?

Heti átlag 4-5 óra, de minimum havi 12óra. Délelőtt piacnyitáskor 2 óra, délután piacnyitáskor 2-3 óra.

Mi alapján történik az elszámolás?

Az elszámolás havi a bróker cég álltal kiadott kimutatás alapján. Monthly statement. Eur, Usd , vagy Huf.

Mekkora számlára van szükségem a kereskedéshez?

Senkinek nem ajánlom, hogy a saját pénzével kezdjen el kereskedni egészen addig amíg, a gyakorló részt nem teljesítette a tőkefinanszírozásban. A tőkefinanszírozás szabályai megtanítják a kereskedőt, hogyan viselkedjen fegyelmezetten. E nélkül a tudás nélkül nem lesz valódi esélyünk a piacokon!

Részt vehet-e büntetett előéletű állampolgár a tőkefinanszírozásban?

Nem.

Milyen ország állampolgárai vehetnek részt a tőkefinanszírozásban?

Az E.U. tagállamiból származó állampolgárok.További országokról érdeklődjön a kapcsolat menüt kiválasztva.

Mennyi idő a profitrészesedés kifizetése a tőkefinanszírozásban?

Maximum 14 munkanap.

 

Indikátorral kapcsolatos információk

Kipróbálhatom az indikátorokat?

Javaslom is! Innen tudod letölteni az ingyenes próbaverziót. Az ingyenes verziót nem kell licenszelni!